• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Комунистическият геноцид над българите (1944-1989 г.)

Започната отъ Валсо, 27 Май 2025, 17:33:49

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждат тази тема.

Българиякомунизъмгеноцид

Валсо

Това е един неудобен за предателите у нас материал (a.k.a. "руските подлоги"), който непрекъснато бива преследван и свалян откъде ли не. Първоначално го намерих в един сайт, някъде може би 2010-2011 г., който сайт вече не съществува и нали съм бекъп маниак, предвидих, че въпросният сайт няма да просъществува дълго с такъв материал там и затова го съхраних и качих из различни платени файлови хостинги по света - за да не могат да заметат неудобното под чергата, защото този текст е в нарушение единствено на фашистките закони, а тези не ги признават никъде по света. Качвах го и на различни страници, правени от мен, но не след дълго, страниците биваха заличавани изцяло без обяснения. Като гледам какво се пише в този форум, май само тук ще оцелее. А всеки българин трябва да прочете този текст, който съдържа самопризнания на "юмруците" на комунизма - какви са ги вършили още от ден първи - 9 Септември 1944 г.

Текстът съдържа някакво странно форматиране, възможно е да съдържа както пунктуационни, така и правописни и смислови грешки. Не съм го писал аз, просто го копирах от сайта, преди да го свалят.

По неясни за мен причини не мога да го кача като текст тук за четене тук, защото БД мрънка, така че ще пробвам да прикача самия 'txt' файл. БД казва, че публикацията е създадена, пък в същото време не се появява никъде...

Извършеният от комунистите Геноцид и Холокост над българската нация (1944-1989 г).txt
Rating: No ratings yet
Beauty & Smile like no other
Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Panzerfaust

Прочетох го - това са вече известни факти. Българското общество има един много голям проблем - една голяма част от него отказва да осъди и разбере комунистическите зверства и вреди.

Валсо

Цитатъ на: Panzerfaust - 27 Май 2025, 18:11:17Прочетох го - това са вече известни факти. Българското общество има един много голям проблем - една голяма част от него отказва да осъди и разбере комунистическите зверства и вреди.

Знам, че са известни факти. Въпросът е, че където и да го кача под формата на текст, в рамките на месец бива свалено. В този форум, като гледам, се пишат всякакви неудобни за руското робство неща и затова мисля, че само тук ще оцелее.

А голямата част отказват да осъдят и разберат, защото така са програмирани. Първо родителите са били програмирани така, а те от своя страна държат да заразят с лудостта си всички, вкл. и собствените им деца и така до безкрай. Същото мозъчно програмиране използва и Църквата у нас, затова има много прилики в поведението на русофилите и на религиозните.

Hatshepsut

Цитатъ на: Валсо - 27 Май 2025, 17:33:49По неясни за мен причини не мога да го кача като текст тук за четене тук, защото БД мрънка, така че ще пробвам да прикача самия 'txt' файл. БД казва, че публикацията е създадена, пък в същото време не се появява никъде...

Максималният брой символи в един постинг не може да надвишава 61,440
Ако текстът е по-дълъг, трябва да се раздели на няколко части.

Валсо

Цитатъ на: Hatshepsut - 27 Май 2025, 21:59:20Максималният брой символи в един постинг не може да надвишава 61,440
Ако текстът е по-дълъг, трябва да се раздели на няколко части.

Знам. Форумът ми каза. Но дори и след като го разделих на две части, като първата беше около 50 000 символа, тогава пък базата данни се размрънка и затова беше по-лесно просто да прикача текстовия файл.  :lol: 

Similar topics (1)

1289

Отговори: 2
Прегледи: 1375