• Welcome to Български Националистически Форумъ.

В този форум имате ли нещо общо с националистите от БНС, Атака и т.н.?

Започната отъ Валсо, 26 Май 2025, 20:27:19

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждат тази тема.

Валсо

Все се каня да питам, но все не ми остава време да си задам въпроса: вие в този форум имате ли нещо общо с националистите от БНС, Атака и др. подобни организации? Казаха ми, че в България имало различни видове национализъм. Според това, което ми казаха, едните изобщо не знаели какво е това "национализъм" и са агресивни към всичко и всички и развяват флага на БНС, макар последните да не искат да имат нищо общо с първите, докато истинските националисти приемат всеки, без значение от политически възгледи, религия (или пък липсата на таква), пол, харесвана музика и др., стига хората да са българи. Явно ще да има нещо вярно в тези твърдения, съдейки по мои преживявания в миналото. Но няма къде другаде да питам за подробности по въпроса и затова питам в този форум.
Rating: No ratings yet
Beauty & Smile like no other
Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Hatshepsut

Моят кратък отговор на зададения въпрос е - НЕ

За новия форум:
Форумът не е обвързан с нито една партия или формация, въпреки че в този раздел има отделни теми за новините от националистическите партии и организации.
Атака отдавна се разкри като русофилска организация и вече не трябва да бъде споменавана като българска националистическа партия.
БНС няма такова влияние, както в предишните години.

За стария форум:
В стария форум положението беше много по-различно, там имаше изявени партийни активисти от БНС, Атака, БНРП и ВМРО с модераторски права. Имаше също и отделни раздели, посветени на всяка от националистическите формации (включително и за Атака, която преди 17-18 години бе възприемана от всички като българска, а не проруска партия)

Валсо

Цитатъ на: Hatshepsut - 26 Май 2025, 22:41:16БНС няма такова влияние, както в предишните години.

Ясно, благодаря за изчерпателния отговор.

Луковмарш не го ли организират тези от БНС? Мислех, че Луковмарш е "техен", така да се каже.

А колкото до "Атака", аз телевизия (съответно и новини; вестници престанах да чета преди 4-5 години) не гледам от 26 години и не знаех, че се е разкрила като русофилска партия, но пък и не ме учудва. Болен Сидеров още преди 10-ина години, ако не и повече, показа, че е политическа курва. Не помня какъв беше тогава случаят, защото го мернах за малко във вестник, но помня, че вместо интереса на народа, както твърдеше, гледаше собствения си и беше скочил в леглото на БСП, заради което беше загубил доста от поддръжниците му, а и партийни членове също. Така че нищо по отношение на Болен Сидеров не може да ме изненада.  :lol: 

И ако може да вметна нещо, което сигурно ще ми спечели някой и друг минус тук, но какво да се прави... За мен "национализъм" означава да защитаваш всички и всичко родно, без значение от цвят на кожата, сексуална ориентация, политически възгледи, религия (или пък липсата на такава) и въобще всичко, което ни различава индивидуално.
"Национализмите" на БНС, Атака, ВМРО, ДПС и др. подобни организации не са "национализъм", а разделение, от което някой "нависоко" има интерес и въпросните организации играят по тази невидима свирка.
Beauty & Smile like no other
Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Similar topics (4)

88

Започната отъ Hatshepsut

Отговори: 13
Прегледи: 1877

947

Започната отъ Hatshepsut

Отговори: 23
Прегледи: 4247