• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Как станах лилав потребител?

Започната отъ Валсо, 10 Апр 2025, 01:51:15

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Валсо

То не ми пречи да съм обикновено потребител, просто ми е интересно как станах лилав (премиум)? А не помня да съм плащал нещо, вкл. и дарения, за да съм премиум. По какви критерии определяте кой е премиум и кой - не? Както казах - нямам претенции какъв цвят ще съм, питам просто от любопитство.

И в допълнение: предлагам, ако може цветът на премиум потребителите да стане този: #c85ee1, защото сегашният се слива с тъмната тема и едва-едва се чете.
Beauty & Smile like no other
Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Panzerfaust

Стана "лилав потребител" заради броя на постингите ти, т.е. заради активността ти.

Hatshepsut

Цитатъ на: Валсо - 10 Апр 2025, 01:51:15То не ми пречи да съм обикновено потребител, просто ми е интересно как станах лилав (премиум)? А не помня да съм плащал нещо, вкл. и дарения, за да съм премиум. По какви критерии определяте кой е премиум и кой - не? Както казах - нямам претенции какъв цвят ще съм, питам просто от любопитство.

И в допълнение: предлагам, ако може цветът на премиум потребителите да стане този: #c85ee1, защото сегашният се слива с тъмната тема и едва-едва се чете.

За потребителите, подпомагащи форума финансово, е предвидена друга група - Sponsor

Предложението за промяна на цвета на потребителската група Premium user с #c85ee1 не се приема. Цветът на групата е променен на #FF4040 (коралов цвят)

П.П. проблемът с цветовете на потребителските групи е, че те са глобални, т.е. едни и същи за всички шаблони на форума. Абсолютно всички останали цветове на които и да е елементи могат да се редактират индивидуално за всеки от шаблоните. Много е трудно да се изберат цветове, които изглеждат еднакво добре и на светъл, и на тъмен шаблон, това е истината.

Валсо

Цитатъ на: Hatshepsut - 10 Апр 2025, 06:48:43За потребителите, подпомагащи форума финансово, е предвидена друга група - Sponsor

Предложението за промяна на цвета на потребителската група Premium user с #c85ee1 не се приема. Цветът на групата е променен на #FF4040 (коралов цвят)

П.П. проблемът с цветовете на потребителските групи е, че те са глобални, т.е. едни и същи за всички шаблони на форума. Абсолютно всички останали цветове на които и да е елементи могат да се редактират индивидуално за всеки от шаблоните. Много е трудно да се изберат цветове, които изглеждат еднакво добре и на светъл, и на тъмен шаблон, това е истината.

Може и коралово, даже е по-добре от това, което аз предложих. Цветът беше просто примерен, защото тъмнолилавият се сливаше с тъмната тема и едва се четеше. Просто реших, че си искал да е непременно лилав и затова предложих по-светъл вариант на лилавото. ;)
Beauty & Smile like no other
Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Hatshepsut

Групата Premium user е преименувана на Cadet
Става дума за група, която е преходна между редовите потребители и Екипа на форума.

Similar topics (2)

129

Отговори: 0
Прегледи: 837