• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Относно екипа на Форума

Започната отъ Hatshepsut, 10 Мар 2023, 19:34:00

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

форум

Hatshepsut

Относно екипа на Форума

I. Основенъ съставъ

Основниятъ съставъ на екипа на Българския Националистически Форумъ (по-нататъкъ въ текста - Екипа) се състои отъ седемь души, както следва:

1. Основательтъ на Форума (Founder)
2. Двама администратори (Administrator)
3. Двама модератори (Moderator)
4. Двама кандидатъ-модератори (Adviser)

II. Разширенъ съставъ

Разширениятъ съставъ на Екипа включва въ допълнение къмъ основния съставъ, и членоветѣ на групитѣ Sponsor и Technician

III. Достѫпность

Списъкътъ съ членоветѣ на Екипа е достѫпенъ от главното меню на Форума, въ секцията Team page:

https://bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?action=team

IV. Преходни и заключителни разпоредби

1. Администраторитѣ на стария и на новия форумъ трѣбва да бѫдатъ едни и сѫщи лица
2. Починали лица не могатъ да бѫдатъ членове на Екипа, съ изключение на групитѣ Founder и Sponsor
3. Критериитѣ, на които трѣбва да отговарятъ членоветѣ на Екипа, както и реда на тѣхното назначаване, не сѫ обектъ на публично обсѫждане

Администратори на Форума:

@Hatshepsut

@Panzerfaust

10 Мартъ 2023г.

FELDMARSCHALL

Каква беше ролята на Миломир Богданов във форума ? Той почина август миналата година. Чак след смъртта му разбрах че е имал регистрация тук и мисля че във стария форум. Беше ми и в приятели във фейсбук.

Hatshepsut

Цитатъ на: FELDMARSCHALL - 11 Мар 2023, 08:53:07Каква беше ролята на Миломир Богданов във форума ? Той почина август миналата година. Чак след смъртта му разбрах че е имал регистрация тук и мисля че във стария форум. Беше ми и в приятели във фейсбук.

Миломир Богданов беше редови член на стария форум, а също и Site Supporter, т.е. кандидат-модератор и член на екипа на форума през 2016-2017г.
Публикувал е най-вече в темата за българските народни песни, както и в темите за българските и немските военни маршове и песни.

Hatshepsut

Относно бившитѣ администратори на Форума

1. За бившитѣ администратори на Форума сѫ предвидени потрѣбителскитѣ групи Sponsor и VIP

2. Бивши администратори, участвували въ финансирането на форума съ поне 200 лева, ще бѫдатъ добавяни въ групата Sponsor
Ако тѣ обаче изрично поискатъ да бѫдатъ добавени въ групата VIP, тѣхното желание ще бѫде уважено.

3. Бивши администратори, които не сѫ участвували въ финансирането на форума, или дарената отъ тѣхъ сума е по-малка отъ 200 лева, ще бѫдатъ добавени въ групата VIP

4. Единственото изключение се прави за основателя на форума Калоянъ Харалампиевъ @Nordwave  за когото бѣше създадена специалната група Founder

Администратори на Форума:

@Hatshepsut

@Panzerfaust

6 Януарий 2024г.

Similar topics (4)