• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Ш

КРИСТИЯН ШКВАРЕК - новата разработка на Запада

Започната отъ Шишман, 19 Фев 2023, 22:05:22

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждат тази тема.

Шишман

Тоя другар беше член на старият форум и там послъгваше смело и юнашката.
Сега вече е на по-високо ниво и се опитват да ни го пробутат и наложат все едно е : патриот националист, расист и т.н.
Момчето пак послъгва но вече е завършило някакво висше образование в Англия и работи не се знае какво но е заплатен и то доста добре от уж някакви консерватори от европейският парламент.
Иначе ако напишете нещо компроментиращо го в фейсбук страницата му и ви блокира.
Интересно дали ще има балъци дето да се уловят на тая въдица на запада. Лично аз предполагам че е агент на англичаните.
Опитаха се да ни го пробутат чрез доста уж алетернатични предавания и водещи, даже и чрез Мартин Карбовски в този клип.

Русофоб при @MartinKarbowski / Евроконсерваторът Шкварек и либералите - най-голяма заплаха за Европа
Rating: No ratings yet

FELDMARSCHALL

Този винаги съм се чудел защо лъжеше че е учител и се правеше на 30-35 годишен, а всъщност е бил на 16г., когато се регистрира и започна да пише през 2007г.! Много добре го помня Варненчика, но не знам дали профила му тук е съхранен и ако има доблест дали ще влезе да напише, защо ни е лъгал в онези времена какъв е и на каква възраст е бил. :huh:

Hatshepsut

Цитатъ на: FELDMARSCHALL - 19 Фев 2023, 23:24:55Този винаги съм се чудел защо лъжеше че е учител и се правеше на 30-35 годишен, а всъщност е бил на 16г., когато се регистрира и започна да пише през 2007г.! Много добре го помня Варненчика, но не знам дали профила му тук е съхранен и ако има доблест дали ще влезе да напише, защо ни е лъгал в онези времена какъв е и на каква възраст е бил. :huh:

Не, профилът му е изтрит по негова молба, заедно с всичките му публикации.

Шишман

Цитатъ на: Hatshepsut - 20 Фев 2023, 06:40:35Не, профилът му е изтрит по негова молба, заедно с всичките му публикации.
Направил го е това за да си изтрие и следите от лъжите.

Panzerfaust

Лично мое мнение, без да ангажирам другите - Шкварек е умно момче, но за съжаление, посоката в която отиде, не е добра. Много се е превъзнесъл и възгордял, а гордостта никога не е от полза.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Цитатъ на: Panzerfaust - 20 Фев 2023, 10:46:56Лично мое мнение, без да ангажирам другите - Шкварек е умно момче, но за съжаление, посоката в която отиде, не е добра. Много се е превъзнесъл и възгордял,
Тоя винаги се е самопревъзнасял и гордял.

FELDMARSCHALL

Нещо много често взеха да го канят в национални медии като политически анализатор. :judge:
Ето и тази вечер отново беше в "Панорама" при Бойко Василев. :whistle:

Пешо

Цитатъ на: Panzerfaust - 20 Фев 2023, 10:46:56Лично мое мнение, без да ангажирам другите - Шкварек е умно момче, но за съжаление, посоката в която отиде, не е добра. Много се е превъзнесъл и възгордял, а гордостта никога не е от полза.

Коя посока?

Panzerfaust

Цитатъ на: Пешо - 16 Май 2023, 22:59:39Коя посока?
На егоцентризма и тщеславието. Мисли си, че светът започва с него, а изобщо не е. Не е толкова изключителен, за колкото се мислят той и кръга му.

Пешо

Цитатъ на: Panzerfaust - 17 Май 2023, 01:26:37На егоцентризма и тщеславието. Мисли си, че светът започва с него, а изобщо не е. Не е толкова изключителен, за колкото се мислят той и кръга му.

Консерватори и християни, сир. Борят злите сили със светена вода. :laugh:

Panzerfaust

Не е проблемът в консерватизма и християнството, а в това, че някои хора губят мярата и се превъзнасят.
Поне това са моите впечатления.

П.П. Аз също съм консерватор

Авитохол_165

Цитатъ на: Panzerfaust - 17 Май 2023, 01:26:37Не е толкова изключителен, за колкото се мислят той и кръга му.
Колко пък да е изключителен индивид, гравитирал около слабоумния Цецо Цветанов. :lol-1:

Пешо

Цитатъ на: Panzerfaust - 17 Май 2023, 14:44:32Не е проблемът в консерватизма и християнството, а в това, че някои хора губят мярата и се превъзнасят.
Поне това са моите впечатления.

П.П. Аз също съм консерватор

Какво му е на прогресивизма?

Пешо

Цитатъ на: Шишман - 20 Фев 2023, 09:36:57Направил го е това за да си изтрие и следите от лъжите.

Нищо не може да се скрие, ако е пуснато в интернет. Има си "машина на времето" (сайт), в него си се вижда всичко. Моите простотии също могат да се видят. Затова внимавайте какво пишете, а най-добре е въобще за политика в интернет да не се пише и говори, за да не се компрементира някой.  :smile-1:

Panzerfaust

Цитатъ на: Авитохол_165 - 17 Май 2023, 18:25:52Колко пък да е изключителен индивид, гравитирал около слабоумния Цецо Цветанов. :lol-1:
Вероятно става дума за пари. Шкварек и неговите неоконсерватори обичат шума им. :wink:

Panzerfaust

Цитатъ на: Пешо - 17 Май 2023, 19:21:33Какво му е на прогресивизма?
Води до неолиберализъм и всички съпътстващи свинщини. Ако Black Lives Matter, Me Too и LGBT движенията ти харесват, значи прогресивизма е нещо хубаво. За мен е нещо природно противоестествено и извратено.