• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Тема за войнстващ атеизъм срещу религиозен фундаментализъм (свободна зона)

Започната отъ Panzerfaust, 01 Фев 2023, 20:11:45

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Panzerfaust

Отварям тази тема, основно заради потребителя @Валсо, в която ще може да се говори свободно за и против християнството и другите религии, за да не се цапа форумът в другите теми.
Форумът е светски, но не и антихристиянски, затова грозно отношение към основната религия на българите не е добре дошло навсякъде по темите!
И така - заповядайте с Мишока @Шишман! :whistle:
Winner Winner x 1 View List

Шишман

Няма какво да заповядвам, нямам какво да обсъждам с тоя бесноват другар.

Валсо

Цитатъ на: Panzerfaust - 01 Фев 2023, 20:11:45Отварям тази тема, основно заради потребителя @Валсо, в която ще може да се говори свободно за и против християнството и другите религии, за да не се цапа форумът в другите теми.
Форумът е светски, но не и антихристиянски, затова грозно отношение към основната религия на българите не е добре дошло навсякъде по темите!
И така - заповядайте с Мишока @Шишман! :whistle:
Ми не, не е основната! Основната е била езичеството, а християнството ни е наложено, за да не изпаднем в политическа изолация по онова време, защото християнството не търпи различните. Ако не си като тях с промит мозък, значи трябва да бъдеш убит. Това е религията на "мира". И подозирам, че ако не бяхме приели християнството, нямаше да има 500 години робство от турчелята.

Рязаните са абсолютно същите - повече те уважават, ако си с промит мозък. Ако си успял да си запазиш мозъка чист от отрови, за тях ти не си човек и не съществуваш. Това обаче не им пречи да убиват християни, когато им падне. То и на мен не ми пречи, де. Или както Джордж Карлин го каза преди време:

Между другото, някой може ли да ми обясни защо на тази икона Борис I държи дилдо?

Beauty & Smile like no other
Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Hatshepsut

Това на иконата което държи Борис I в ръката си е пергаментов свитък, ето примерно други варианти, където се вижда по-ясно:

Panzerfaust

Цитатъ на: Валсо - 02 Фев 2023, 15:46:02Ми не, не е основната! Основната е била езичеството, а християнството ни е наложено, за да не изпаднем в политическа изолация по онова време, защото християнството не търпи различните.
Към момента е основната.

Лина

Цитатъ на: Валсо - 02 Фев 2023, 15:46:02

Преди е било така, сега вече е различно.... особено при мюсюлманите, на тях изобщо не им пука да избиват атеисти. За себе си бих предпочела свят без религии, но като знаем какви са повечето хора и как си умират да си измислят Бог - забрави, че ще стане.

Шишман

Цитатъ на: Hatshepsut - 02 Фев 2023, 16:03:09Това на иконата което държи Борис I в ръката си е пергаментов свитък, ето примерно други варианти, където се вижда по-ясно:

Той много добре знае че става дума за пергаментов свитък, ама се прави на луд и лъже.

Шишман

Цитатъ на: Panzerfaust - 02 Фев 2023, 17:33:09Към момента е основната.
То тази вяра е основната от както има български народ, а такъв има от времето на Борис -Михаил. Именно тогава и точно той създава българският народ, такъв какъвто е : чрез приемането на тази вяра.
До тогава са били няколко племена с различни езици, вярвания, обичаи и без  своя писменост. С покръстването тия племена : стават един народ с една вяра, език, обичаи, ритуали, писменост и култура.
Любителите на езичеството и сатанистите: искат българите да станат слаби, като се върнат към езичеството.

Цитатъ на: Валсо - 02 Фев 2023, 15:46:02убиват християни, когато им падне. То и на мен не ми пречи, де. Или както Джордж Карлин го каза преди време:

Ти убиваш християни ли ? Щото не ми се вярва, пак отвори торбата с лъжите. Джорч Кърлинг даже не е българин, а американец. Познай колко ми дреме, какво е казал и какво не е казал тоя другар ?

Валсо

Цитатъ на: Шишман - 02 Фев 2023, 21:31:16Любителите на езичеството и сатанистите: искат българите да станат слаби, като се върнат към езичеството.
ЦитатъПризнаци на промития мозък

Жертвите с промити мозъци може да изглеждат фокусирани върху своята група или лидер до степен да бъдат обсебени. В същото време те изглеждат неспособни да решават проблеми без помощта на своята група или лидер.
Намерете някой, който казва само „да“. Жертвите с промит мозък ще се съгласят, без да разпитват каквото и да е казала тяхната група или лидер, без да мислят за трудността да го следват или за последствията. Те също могат да игнорират хора, които не споделят интереса си към манипулатора.

Цитатъ на: Шишман - 02 Фев 2023, 21:31:16Ти убиваш християни ли?
Не. Мръсната работа атеистите я оставяме на рязаните/религиозните. Нали знаеш какво означава "свети хора"? Означава "религиозни". Сред атеистите се шири мнение, че ако затворим всичките най-воинстващи религиозни (вкл. и световни лидери) в едно голямо хале за 1 седмица, до края на седмицата те ще са се избили едни други в името на една лъжа и после светът ще стане малко по-спокойно място.

Иначе виртуално не пропускам случай да застрелям или прегазя някой религиозен. Една легендарна игра от 1998 г. (видеото долу) съм я модифицирал точно с тази цел, а някой пък беше направил мод на Half-Life 2, където зомбитата от Рейвънхолм те атакуват с "In the name of the lord" и с цитати от свещената книга на глупостите.  :lol: 

За необразованите русофили обяснявам: "religitard" = "religious" + "retard", демек "религиозен малоумник". А "killing" мисля, че всички знаем какво е.

Шишман

Цитатъ на: Валсо - 04 Фев 2023, 05:11:15Една легендарна игра от 1998 г. (видеото долу) съм я модифицирал точно с тази цел,
Играй си на игрите и не ни занимавай с глупостите ти.
п.п.
Абе не си ли малко голям да играеш на игри а ?

Валсо

Цитатъ на: Шишман - 04 Фев 2023, 12:55:54Абе не си ли малко голям да играеш на игри а ?

Това е типичната реплика на всички онези, които са некадърни и не знаят как да подкарат или играят игра и за да прикрият собствените си незнание и некадърност, се опитват да те засрамят, че играеш игри. Само че при мен засрамването не работи, защото съм безсрамен.  :whistle:  Вкъщи си имам един такъв индивид, ама като го научих как да играе игри на телефона, сега не можеш го откъсна от тях и друга песен пее.  :lol: 

Шишман

Цитатъ на: Валсо - 04 Фев 2023, 13:56:25Това е типичната реплика на всички онези, които са некадърни и не знаят как да подкарат или играят игра и за да прикрият собствените си незнание и некадърност, се опитват да те засрамят, че играеш игри.
Признавам : некадърен съм да играя на глупави и безсмислени игри. Няма как разумен човек да се хване в капана с игрите и да си губи времето с тях.
Пак да те попитам : не си малко голям за да играеш на тия игри ?
Funny Funny x 1 View List

Валсо

Валсо

Шишман

Funny Funny x 1 View List

Валсо

Хахаха, даже и не знаеш какво е "хомо сапиенс", точно като тия 85%!  :lol:  :lol: 

Similar topics (1)

173

Започната отъ Hatshepsut

Отговори: 6
Прегледи: 2611