• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Ш

ВАКСИНИТЕ : Конспирация или не?

Започната отъ Шишман, 28 Юли 2021, 18:04:39

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждат тази тема.

FELDMARSCHALL

Дано се оправиш. Можеш ли да пишеш на стената на онова нищожество пламен пасков, понеже ме е блокирал отдавна ?
Той е от тези, които пропагандират антивакс, така че да умрат повече хора (със сигурност му плащат за това). Дано след време влезе в затвора заедно с другия урод мангъров.

Шишман

Цитатъ на: FELDMARSCHALL - 16 Авг 2021, 19:58:56Дано се оправиш. Можеш ли да пишеш на стената на онова нищожество пламен пасков, понеже ме е блокирал отдавна ?
Той е от тези, които пропагандират антивакс, така че да умрат повече хора (със сигурност му плащат за това). Дано след време влезе в затвора заедно с другия урод мангъров.
Мисля че го махнах от приятели. А и само като му чуя името и започва да ми се гади. Не искам даже да си спомням че знам кой е тоя. На практика антиваксърите работят за световните конспиратори. Не знам дали ще ми останат някакви последствия, но е сигурно че ако се бях ваксинирал, нямаше да има последствия. Тия евреи и англичаните не са толкова тъпи да се ваксинират. Особено при евреите знаеме че нещата са яко оплетени с конспирации.

Шишман

Ще помоля само да не се говори за Пасков, понеже ми се повръща от него и не го понасям.
В Италия по медиите за ваксините са всякакви откачени ненормалници, докато антиваксърите ги показват едни готини, умни и т.н.
Според мене това, няма как да е случайно. Отделно кампанията за ваксините е под всякаква критика, даже има нещо като антиваксинационна кампания. На практика световните конспиратори според мене искат да избиват хората, като ги убедят да не се ваксинират. А самият вирус не е толкова лек и може да е и доста тежък, та по-добре човек да се ваксинира.

Шишман

Вижте я само колко е тъпа и какви глупости пише. Има някакво тотално оглупяване в света. После защо съм доволен че талибаните лишавали жените от всякакви права. Ами за да не говорят ей такива глупости го правят.
 А иначе отговора на тъпите и въпроси е :защото няма пандемия от диабет и раково болни, които да блокират икономиката.

Milena Velikova

🤔
Ако раздаването на безплатни инжекции е за здравето на хората, тогава защо инсулина и химиотерапията не са безплатни?

Шишман

В Италия по медиите ги пускат винаги добре подбрани тия срещу ваксините. Малко бунтари, симпатични, умни : как човек да е срещу тях. В същото време тия дето пропагандират за ваксините са : някакви откачени, треперещи от не се знае каква болест, неприятни, тъпи и т.н.
Та човек като не се усети че го будалкат така хитро и веднага става НОВАКС. То на кой му се иска да е от тия смотаняците.

Шишман

НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ДА БЪДАТ УБИВАНИ ХОРАТА С ВАКСИНИТЕ.
 Ако просто ги оставят да не се ваксинират и вируса ги убие сам. То е и много по-лесно ! Както на практика вървят нещата в 3-ят свят. При това положение, няма да има после обвинения в това или онова . Не се ваксинирали, не искали и починали.
И като премия - политическата система ще остане стабилна, а господарите и на върха.

Шишман

Funny Funny x 1 View List

Similar topics (5)

1467

Отговори: 5
Прегледи: 1155

1220

Отговори: 1
Прегледи: 915

1642

Отговори: 1
Прегледи: 487