• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Русофилите

Започната отъ генерал Жеков, 04 Авг 2018, 15:37:20

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждат тази тема.

Пешо

Цитатъ на: Валсо - 09 Фев 2023, 20:30:45Никак даже. Сменям жените по-често, отколкото ти си сменяш носните кърпи в училище. На принципа "hit & run" съм. Well, "f*ck & run" би било по-точно. Имаше време, когато не правех така. Да правя така сега, пак жена е виновна, но да не задълбавам в скучни подробности.

А хомеопатията я споменах, защото ми звучиш точно като такъв, особено с тези статистики, на които изглежда вярваш твърдо.
 :lol:  :lol:  :lol:

Ами... твоя работа, дето се вика. И Чарли Шийн беше на този принцип, но го блъсна метро. Начинът, по който говориш ме води на мисълта, че си тийнейджър като мен, а не чичак. Или това, или си си токсичен. Много те издава използването на английски, рядко възрастни употребяват толкова чужда реч като говорят.

Шишман

Цитатъ на: Валсо - 09 Фев 2023, 18:34:44Само парадите са забранени. Обаче това не означава, че там няма гейове, както и че сред обкръжението на Путкин няма гейове.  :lol: 
Да ти кажа честно ти самият ми приличаш на гей. Не се сърди, ама такова впечатление оставяш. Те и гейовете са хора все пак.
Funny Funny x 1 View List

Валсо

Цитатъ на: Пешо - 09 Фев 2023, 21:13:35Много те издава използването на английски, рядко възрастни употребяват толкова чужда реч като говорят.
Защото повечето възрастни са от поколението, на което им е промит мозъка с руски, демек родените преди 1980-та и не знаят английски. Те и български не знаят като хората, но това е друга тема. Но за сметка на това пък постват всичко, което могат на руски и после ходѝ го разбирай какво са постнали и ходѝ им обяснявай, че в наши дни повечето хора говорят английски, а не руски. Ако не е чист текст, няма как да го преведеш.
Някои неща е по-лесно да ги изразиш/обясниш на английски, отколкото на български. Да не говорим, че някои думи пък нямат точен превод на български. Успех да преведеш думата "quitter" на български. Някой, който знае английски като мен - като втори роден език, ще разбере думата и без превод.
Онлайн много често си пиша с американци, понякога и във войс чат се включваме в дискорд и след като 8 чàса си си говорил с американци, по някое време започваш даже и да мислиш на английски и трябва време да се върнеш на български.
Beauty & Smile like no other
Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Шишман

Цитатъ на: Валсо - 10 Фев 2023, 08:31:24Някои неща е по-лесно да ги изразиш/обясниш на английски, отколкото на български.
Защо ми намирисва на чуждопоклонничество, родоотстъпничество и интернационализъм а ?

Валсо

Цитатъ на: Шишман - 10 Фев 2023, 09:57:45Защо ми намирисва на чуждопоклонничество, родоотстъпничество и интернационализъм а ?
И ти боравиш с цитатите както твоят дявол с евангелието на твоето божество.
А знаеш ли, че въпрос в българския език завършва винаги с препинателен знак, а не с интервал?

Шишман

Цитатъ на: Валсо - 10 Фев 2023, 11:10:41И ти боравиш с цитатите както твоят дявол с евангелието на твоето божество.
А знаеш ли, че въпрос в българския език завършва винаги с препинателен знак, а не с интервал?
Не ни каза защо провеждаш : нихилистична, чуждопоклонническа и антибългарска пропаганда в форума ?

Валсо

Цитатъ на: Шишман - 10 Фев 2023, 11:13:59Не ни каза защо провеждаш : нихилистична, чуждопоклонническа и антибългарска пропаганда в форума ?

Аз искам @Hatshepsut & @Panzerfaust да кажат къде в постовете ми видяха "антибългарска пропаганда". Ако и те са видяли такава, тогава ще отговоря. Ако не, ще си останеш с въпроса.

Пешо

Ти, си 100% някакъв келеш като мен. Не ме лъжи. :smile-1: Quitter - няма точна дума на български, но просто можеш да кажеш - "човек, който се предава/отказва твърде бързо". Не е сложно.

Шишман е прав за чуждопоклонничеството, не може половината ти речник, с който си говориш с приятели или с непознати да бъде на английски. Ние сме в България и трябва да говорим, колкото се може повече български. Пак ти казвам, не можеш да ме излъжеш, не си на 30 или се държиш като тийнейджър, което не е хубаво поне според мен.

Шишман

Цитатъ на: Валсо - 10 Фев 2023, 13:52:42Аз искам @Hatshepsut & @Panzerfaust да кажат къде в постовете ми видяха "антибългарска пропаганда". Ако и те са видяли такава, тогава ще отговоря. Ако не, ще си останеш с въпроса.
Ми мнението ти че трябвало някои неща да се казват на английски понеже не знам си какво е точно антибългарско. Та ти проповядваш да влизат чуждици в нашият език.

Шишман

Цитатъ на: Пешо - 10 Фев 2023, 14:16:17Шишман е прав за чуждопоклонничеството, не може половината ти речник, с който си говориш с приятели или с непознати да бъде на английски. Ние сме в България и трябва да говорим, колкото се може повече български. Пак ти казвам, не можеш да ме излъжеш, не си на 30 или се държиш като тийнейджър, което не е хубаво поне според мен.
Е това за изразяването на български не важи за родо-отстъпниците поклоници на запада и чуждото. То е ясно че не е на 30 и няколко години, пак лъже, което вече е нормално за него.

Валсо

Цитатъ на: Пешо - 10 Фев 2023, 14:16:17Ти, си 100% някакъв келеш като мен. Не ме лъжи. :smile-1: Quitter - няма точна дума на български, но просто можеш да кажеш - "човек, който се предава/отказва твърде бързо". Не е сложно.
Да, но няма една единствена дума, с която да го преведеш - това имах предвид.

И честно казано, никак не ме грее какво мислят двама русофили за мен.

Шишман

Цитатъ на: Валсо - 10 Фев 2023, 14:25:22Да, но няма една единствена дума, с която да го преведеш - това имах предвид.
Айде бе нямало достатъчно думи, ае стига бе !
Agree Agree x 1 View List

Пешо

С
Цитатъ на: Валсо - 10 Фев 2023, 13:52:42Аз искам @Hatshepsut & @Panzerfaust да кажат къде в постовете ми видяха "антибългарска пропаганда". Ако и те са видяли такава, тогава ще отговоря. Ако не, ще си останеш с въпроса.

Начинът, по който говориш за БНС и хората, които почитат, е достатъчна антинационална пропаганда.

Валсо

Всеки, който дели българите на такива и онакива (демек, едни са по-българи от другите, защото едните си лягат само с жени, а другите - с всичко двукрако; или пък се делим на черни, сиви и бели), не е наред с главата. Докато сами се делим на такива и онакива, няма да има единство у нас и национализмът ще продължава да бъде идеализъм нон грата в политиката и в обществото. Мен не ме интересува кой с кого си ляга или какъв е цветът на кожата му. Интересува ме да се нарича българин и да не действа против интересите на народа. Това е моят национализъм. Всичко останало, което се нарича уж национализъм, а планира подтискане на българи (извършвано от българи) в случай, че се докопа до властта, мястото му е в гумените стаи на националния невродиспансер на Цариградско.

Panzerfaust

Цитатъ на: Валсо - 10 Фев 2023, 14:25:22Да, но няма една единствена дума, с която да го преведеш - това имах предвид.
Има български думи, които на английски трудно се превеждат с една дума също. Всеки език има специфични изрази.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Цитатъ на: Валсо - 10 Фев 2023, 15:13:34Мен не ме интересува кой с кого си ляга или какъв е цветът на кожата му. Интересува ме да се нарича българин и да не действа против интересите на народа.
Според мене, нямаш и 20г. начина ти на мислене е на малолетен. Тоя спор отдавна е изяснен и отдавна на всички е ясно :че мъжете дето си лягат с други мъже са предатели и чуждопоклонници. Написал си един куп невероятни и глупави глупости. В крайна сметка излиза че се бориш за правата на хомо-сексуалистите !