• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Ш

Истината за демокрацията

Започната отъ Шишман, 14 Ное 2019, 18:12:09

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Шишман

Тези снимки добре показва за какво тава дума.
За 30г. демокрация не стана по-добре, само нещата се влошиха.
А хората се надяваха че всичко ще се промени. Вярно промени се, но в посока по-зле.

За някои, но единици: демокрацията не е толкова лошо нещо, ама за повечето  хора- не е нещо добро.
На тази демокрация, даже и бананите и не струват и а  ниско качество.
В тази тема мисля да поделям материали вързани с великата ни демокрация.

Шишман

Шишман

Няма що - демокрация.

Шишман

Шишман

Направиха ни на маймуни. Най-голямата ценност придобита през тази 30-на демокрация е оказаха бананите.

Шишман

А говореха, като падна комунизма че ще е намалява администрацията. Говореха, ама лъжеха, както за всичко друго.

При Бай Тошо, дори депутатите не получаваха заплати, а такава длъжност като "общински съветник" изобщо не съществуваше. Демокрацията доведе до чудовищно раздуване на ненужна администрация, която накрая ще рухне върху самата демокрация. Ако има някой, който може да ми обясни защо в София имаме нужда от 61 съветника, а във Варна и Пловдив - от 51, може да ме ограмоти. Моят мозък не стига, за да го разбера...

Шишман

КАКВО МИСЛИ ЕДИН ЗАДОКЕАНСКИ ЯСТРЕБ ЗА НАС!?
Икономист, журналист и бивш зам. финансов министър на САЩ в администрацията на 40-ия държавен глава, Пол Робъртс е категоричен, че "Вашингтон използва България, за да постигне целите си срещу Русия. "В същото време българите са ПОЗВОЛИЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА УПРАВЛАВАТ СТРАНАТА ИМ, КАТО ОТДАВНА ПРАВИТЕЛСТВАТА ТАМ НЕ СЛУЖАТ НА НАРОДА СИ, НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ", казва той специално пред "Форумнюз". Цялото интервю на:
http://glasove.com/categories/intervyuta/news/pol-robyrts-vashington-kupi-bylgariq

Шишман

ЦВЕТЯТА НЯМА ДА СА СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНИ.
Ще се заплащат на само, забележете - само 3-и пъти по-висока цена. Ае сас здраве.

Шишман

И ПОРЕДНАТА ПРИДОБИВКА НА ДЕМОКРАЦИЯТА
free image hosting
Funny Funny x 1 View List

Panzerfaust

Ти настина ли вярваш, че има такива паркинги? :mad:

Шишман

Цитатъ на: Panzerfaust - 23 Ное 2019, 14:32:46Ти настина ли вярваш, че има такива паркинги? :mad:
Има бе, виждал съм ги с очите си.
Ти наистина ли мислиш че някой може да повярва че има такива места за паркиране ?
Просто демокрацията е изроди в това да защитава правата на извратените и ненормалните. Това е идеята на картинката.

Panzerfaust

Виждал съм хора, които вярват на всичко, затова да питам. ;D

Шишман

Цитатъ на: Panzerfaust - 23 Ное 2019, 21:08:09Виждал съм хора, които вярват на всичко, затова да питам. ;D
От как се появиха интернет изданията с фалшивите новини, не вярвам на нищо. Пък и това си личеше че е монтаж.

Шишман

Ето това е демокрацията

Шишман

За Б.Б. и САЩ
Гледам, че някакси се възмущавате и аз също от начина на посрещане на нашият едър, велик и красив МП. От моя гл.т. е приет даже с повече от полагащото ни се на колония, която е и победена държава. Ние някога бяхме врагове. Впрочем винаги сме били със САЩ и Великобритания врагове - от Освобождението ни 1878 до 1989 г.  а и от преди това, понеже те винаги са седяли зад Турция. След това със спомоществователството на Горбачовщината, нашите лумпен-предатели /аз също, щом съм жив/, станахме бананова колония от най-долен ранг с банани 5-то качето, на които не се полагат и хляб и вода - а тоа в саламите няма месо, в кашкавала и сиренето - мляко, да не се чудите де. Освен това Бай Балоний като прост /друг няма как да бъде назначен в такова гето/ няма и капка национално достойнство и чест, те тия думи в евро-атлантизма май са и забранени. Да не говорим за смешниците  с него. Унизени сме като народ и държава /не баш/ по възможно най-грозния начин. Срам ме е, но свиквам.

Шишман

Ето я и тука истината за демокрацията