Луковмарш 2022


Тазгодишния Луковмарш е насрочен за 12 февруари в София, от 17:30 часа. Сборен пункт: Пилоните пред НДК.

Добре би било да няма опити за забрана, както в предишните години. В крайна сметка това е една родолюбива и патриотична проява. Не е редно такива прояви да бъдат стигматизирани и забранявани, а в същото време да се толерират гей-парадите.

Ето един цитат от фейсбук-страницата на Луковмарш, който ми направи впечатление:

Вече почти 20 години сънят на всички врагове на българския национализъм не е спокоен. Сякаш бяха пророчески думите на проф. Любомир Владикин, които пише само няколко дена след подлото убийство на ген. Христо Луков през 1943 г.:
„И мъртвият генерал Луков стана, за враговете на националистична България, по-страшен, отколкото беше живият.“

Верни на завета на Генерала и твърдо решени да продължим негово дело, и тази година ще докараме до истерия либерали, марксисти, глобалисти и безполови човечета. За пореден път ще покажем на цялата тази антинационална кохорта, че усилията и крокодилските им сълзи са напразни, защото не само, че не ни отказват, а ни мотивират още повече в нашата дейност. И ако преди 79 години успяха да го убият физически, то духът му няма да могат да заличат.
Вече имаме две спечелени дела срещу Столична община относно организирането на Луковмарш през 2022, така че не съществува никаква легална форма, под която да бъде спряно нашето шествие. Затова отсега може да си освободите 12 февруари и да се подготвите заедно да почетем паметта на ген. Луков!

Давам и линк към съответната тема във форума:

https://bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?topic=1716.0


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *