За моралната уродливост на умнокрасивците


Започвам с уточнението, че обект на настоящото изложение не са всички представители на демократичната общност у нас, а само най-агресивните и безочливи екземпляри.
Това, което може би най-силно ме отвращава у тях е антибългарската им пропаганда, тяхното презрение към българите и българщината е пословично. Те постоянно наричат нашата родина България „територия“ или „кочина“, а пък нас българите ни наричат патреоти, патридиоти, идиоти, ганьовци, 80% (метафора на „дебили“), булгарос и т.н.
Някои от тях недоволстват че пишем на кирилица и искат да се въведе латиницата, други пък пишат направо на английски и т.н. Очевидно е, че те се срамуват от своя български произход и искат да се разграничат от него, дори един от тях „отеца“ Рафаил-Росен Стефанов заявява, че се самоопределя като част от „ромското малцинство“ :O
Само по себе си подобно отношение към собствения произход е нещо комплексарско и уродливо.

Следващия аспект, на който ще се спра е следствие от горепосоченото – омразата към българското води до фиксация върху „онеправданите малцинства“, които се противопоставят на подтискащото ги българско мнозинство. Ето защо умнокрасивците подкрепят гей-парадите и гей-браковете, осиновяването на деца от гей-двойки, носенето на бурки от ислямските фанатици, нашествието на „бежанците“ от Азия и Африка, легализацията на марихуаната, легализацията на проституцията, узаконяването на незаконните цигански постройки и т.н.
Обаче подкрепата за такива деструктивни слоеве в нашето общество няма как да не доведе до деструктивни последици. Семейството е основна структура на човешкото общество от времето на каменно-медната епоха насам (от около 6-7000 години) и опитите за неговото разграждане и подмяната му с гей-сурогати са нещо изключително уродливо. Същото важи и за опитите да се наложат чужди на нашия манталитет модели за отнемане на деца от истински семейства и за даването им на педерасти.

От друга страна, омразата към българското води и до падане в плен на глобалистки тенденции, които по своята същност са вредни, защото водят до размиването на нациите и превръщането им в аморфна маса без ценности и традиции.

Логично е да се предположи, че ако такива хора, които мразят българите се докопат до властта, те ще провеждат антибългарска политика. Затова е добре те да си останат с 2-3% влияние и да не бъдат допускани до властта.

Друг белег на морална уродливост на умнокрасивците е техния груб материализъм. От изказванията на някои от тях личи, че са атеисти, егоисти и пазарни фундаменталисти, а също и привърженици на социалния дарвинизъм. Често се случва те да говорят за „естествен отбор“, като под това имат предвид че трябва да останат само те и защитаваните от тях малцинства, а другите да изчезнат :/
А ако става дума за социална политика, повечето от умнокрасивците, (не само от либертарианския лагер), започват да реват на умряло. За тях бедните са виновни, че са бедни, болните са виновни, че са болни и т.н., за тях е съвсем естествено да има бездомни българи или такива, които ровят по кофите, но пък от друга страна те нямат нищо против да се наливат милиарди левове за интеграцията на циганите или за пропаганда на джендър-алтернативи, примерно.

Аз мисля, че и лицемерието е някакъв белег на морална уродливост. Нека споменем за т.нар.политическа коректност, която лансират умнокрасивците. Най-общо тя означава, че трябва да се чува само тяхното мнение, а всички други мнения са „език на омразата“. Обаче съм забелязал, че самите умнокрасивци са крайно нетолерантни, те псуват, кълнат и обиждат на воля, да не говорим за лепенето на етикети (това вече го споменах в началото).

Последния случай с хакерската атака срещу НАП показа още една уродлива страна на умнокрасивците – да защитават престъпниците и тарикатите. Често се е случвало да забележа как умнокрасивците се подиграват на българите, които стават жертва на телефонни измами и нито веднъж не съм срещал случай някой умнокрасивец да заклейми телефонните измамници (може би защото са цигани?)… Но всички си спомняме, че и самите умнокрасивци не са застраховани, доста от тях „изгоряха“ с евтини самолетни билети, продадени им от някой си Спас от Кочериново 😛

И въпреки всичко, умнокрасивците се смятат за елит на българското общество и за единствени радетели за европейското бъдеще на България!
Те до последно не можеха да повярват, че настоящото българско правителство ще подпише договора за самолетите F-16, „понеже Каракачанов е русофил“ :/ Ами така става, когато мисленето ти е сковано от идеологеми и си мислиш, че слънцето свети само за теб 😀
А моето мнение по този въпрос е, че умнокрасивците не са никакъв елит на българското общество, по-скоро те ми приличат на някаква компрадорска прослойка, която си е внушила, че трябва да посредничи между Брюксел и българското общество и да сведе и наложи европейските ценности на нас, местните аборигени…

В заключение ще спомена, че такива хора не заслужават моето доверие.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *