Възрожденско училище „Аз съм Българче“


Преди няколко дни разбрах за тази инициатива, видях снимки във фейсбук и се заинтересувах. Става дума за родолюбиво обучение през лятото на деца от 7 до 14 години в гр.Копривщица. Срокът е една седмица, на три смени: 9-15 юли, 23-29 юли и 20-26 август 2018г. (ако има такова нещо следващите години датите ще са други, разбира се). Цената е 527 лева, може да видите на официалния сайт подробности какво точно включва…

Програмата предвижда игри, дискусии за важните неща в живота, творчески работилници, ежедневни занимания по българска история… също посещения и беседи в къщите музеи на Копривщица, изнасяне на урок по методиката от Българското Възраждане – взаимоучителната метода, образователни дискусии, уроци по народни танци, запознаване с някои от българските занаяти и т.н.

(Снимките са от албум на Асен Великов във фейсбук, вижте повече снимки ТУК )

За мен тази инициатива е похвална, надявам се и в други български градове да се направи нещо подобно 🙂

Ето и официалния сайт, където може да намерите повече подробности:

Сайт „Аз съм Българче“

Линк към темата в Българския Националистически Форум


3 Отговори на “Възрожденско училище „Аз съм Българче“”

  • Днес се опитах да обновя форумния софтуер, но опитът беше неуспешен. Дадох заявка на хостинга да възстановят форума от бекъп, но още не са приключили.
   Базта данни я възстановиха, но за файловете на форума бях сбъркал директорията и дадох нова заявка… и затова сега ще трябва да чакам повече 🙁
   Надявам се все пак всичко да приключи с добър край. Бекъпа на базата данни е от 4 часа тази сутрин, само няколко постинга ще бъдат загубени, но аз съм ги копирал предварително, така че потребителите да могат да ги публикуват отново.
   За втори път ми се случва такова нещо, първия път беше миналата година, но тогава възстановяването стана за половин час.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.