Синдикация

Приятели

Бугарски културен клуб

Начало Новини Новини Фейсбук група в защита на отец Евгений
Фейсбук група в защита на отец Евгений ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Администратор   
Понеделник, 18 Юни 2012 15:40

Както вече съобщихме, преди няколко дни моралните изверги от БХК подеха яростна кампания срещу отец Евгений Янакиев от Сливен. Гневът на анти-българската организация бе предизвикан от факта, че свещеникът си позволи да заеме достойна позиция срещу изварщението „София гей прайд”, опирайки се на Библията като авторитет. За тази „волност” на отеца от БХК сезираха прокуратурата.

Съвсем естествено, това безобразие предизвика и ответна реакция сред нормалните българи. Една от инициативите в защита на отец Евгений, бе създаването на фейсбук група в негова подкрепа. Само за ден тази група събра над 500 души. Този факт очевидно силно е подразнил псевдо правозащитниците и в резултат на това е започнала атака от страна на провокатори от ЛГБТ и БХК. Наглите индивиди от въпросните организации, освен че са подали куп оплаквания срещу групата, си позволяват и да заплашват със съд отделни нейни членове.

Български Национален Съюз призовава – нека всички нормални българи, ползващи социалната мрежа, да се присъединят към групата в подкрепа на отец Евгений. Нека да смажем провокаторите с аргументи, въздържайки се от обиди или от изказвания, които могат да ни навлекът съдебно преследване. Липсата на аргументи е основната и най-видима слабост на анти-българите, да я използваме. Моралът и правдата са на наша страна. Разкажете и на ваши приятели и помогнете за популяризиране на инициативата.

Припомняме – отец Евгений освен изключително уважаван, заради морала си свещеник, е и баща на осем деца. Той е символ на всичко, което организации като БХК, ЛГБТ и подобни мразят и чрез действята си, се опитват да унищожът. Нека бъде и символ на всичко онова, което ние защитаваме – висок морал, силен национален дух и здраво традиционно семейство!

Адрес на групата: http://www.facebook.com/groups/defendfatherEvgenii/

 
В момента има 46 посетителя в сайта
 © 2009 Български националисти  © 2009 Редизайн РН дизайн