Синдикация

Приятели

Бугарски културен клуб

Начало Новини Новини Боян Расате : България над всичко и всичко за България
Боян Расате : България над всичко и всичко за България ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Администратор   
Петък, 25 Май 2012 14:55

От името на всички Българи, които се гордеят с Българската си идентичност, с хилядолетната ни култура и вековни традиции, благодаря на нашите приятели в Европа и на всички европейци, които казаха недвусмислено „НЕ” на циганката Софка Маринова, която представи страната ни на европейския музикален конкурс „Евровизия” в Баку.

Избирането на тази изпълнителка от самото начало беше несправедливост към всички талантливи Български певци. Но освен музикален проблем, нейното участие имаше и политическо измерение. Затова и призовах в Германия да се бойкотира "българското" участие.

Десетки хиляди цигани надделяха над останалите Българи и изпратиха представител от своя етнос в Европа, но тяхната кауза се провали. Днес ние сме спокойни, че вече не сме сами и имаме съюзници в цивилизования свят в битката ни да оцелеем като народ!

От свое име, и от името на моите съратници, както и от името на всички Българи с национална гордост, заявявам че в наше лице Европа има приятели, които не са безразлични към съдбата на европейската цивилизация.

Застъпниците на мултикултурния модел са силен и опасен противник, но днешната ни победа ми дава надежда, че не всичко е загубено и накрая ние ще победим!

 
В момента има 47 посетителя в сайта
 © 2009 Български националисти  © 2009 Редизайн РН дизайн