Синдикация

Приятели

Бугарски културен клуб

Начало Новини Новини Сите българи заедно
Сите българи заедно ПДФ Печат Е-мейл
Написано от администратор   
Понеделник, 23 Март 2009 08:17

 

 

Телевизионното предаване “Сите българи заедно” е фолклорно, познавателно и забавно предаване – тип българска народна седянка със следните цели:

  • Да популяризира невероятните български народни песни, изключително атрактивните български хора и старите най-мъдри български народни традиции.
  • Да разкрива истинската история на българския народ и да разобличава фалшификаторите и крадците на нашата история.
  • Да разобличава фалшивите приятели на България и да разкрива истинските им замисли чрез автентични документи.
  • Да се бори с всички сили с автентични документи и безспорни доказателства срещу уродливата и гнусна сърбокоминтерновска историческа лъжа - помия македонизма и да разобличава престъпниците – идиоти и малоумници, пропагандиращи тази антибългарска лъжа заедно с техните покровители – лъжехристияни, лицемери и мародери.
  • Да разобличава антибългарските деяния на новоизлюпилите се лъжепатриоти, сърбомани и гъркомани, пропагандиращи в захлас болшевишката национализация и комунистическото задължително гласуване.
  • Да разкрива скритите замисли на всички пишман- патриоти и лъженационалисти, целящи противопоставянето на етносите и религиозните общности у нас в услуга на най-големите исторически врагове на България.
  • Да разобличава пасивността, апатията и лицемерието на съвременните политици и политически партии относно тежкото положение на българите в България и на тези, останали извън държавните граници.
  • Да разобличава всякакви слуги на Сърбия, Гърция и Турция у нас, продаващи и предаващи за жълти стотинки интересите на България.
  • Да се бори за спазването на нормалните човешки права на поробените близо 2 млн. българи в Гърция, Сърбия и сърбокоминтерновския концлагер Македония.
  • Да обединява сите българи заедно в името на благоденствието и благополучието на нашата родина България, независимо от етническия произход, религиозната принадлежност и политическите пристрастия.

Предаването – седянка включва постоянен оркестър, постоянен състав от певци и певици, ансамбъл “Гоце Делчев” с ръководител Асен Павлов, спортен клуб “Амаранд”, танцова формация към 144-то училище “Народни будители”, хумористката Зоя Колева, филологът – проф. Иван Кочев и различни гости – певци, танцьори и специалисти в различни области на науките и обществения живот.

Предаването се излъчва по национална телевизия”Евроком” България

Събота – 19.50 ч.; сряда - 19.50ч.
Неделя - 11.00 ч.; четвъртък – 14.00ч.
Автор и водещ – Никола Григоров
За връзка с предаването – тел.02/9312257

E-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Адрес за кореспонденция:
София 1000
ул. "Струга" №22
Последно променен на Понеделник, 23 Март 2009 10:44
 
В момента има 33 посетителя в сайта
 © 2009 Български националисти  © 2009 Редизайн РН дизайн