Синдикация

Приятели

Бугарски културен клуб

Начало България България България такава, каквато искаш да бъде
България такава, каквато искаш да бъде ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Администратор   
Сряда, 10 Юни 2009 22:57


Всеки човек е различен. Всеки има различно схващане за “нормална” или просто “угодна” страна за живеене. Особено, когато тази страна е твоя Родина няма как да не си чувствителен на тази тема и поне веднъж да не си си представял, че тя е уредена и устроена по начина, по който ти се ще.

След /официалното/ “освобождение” на България от комунистическо робство и плавното измъкване от хватката на Големия Брат (Русия), страната придоби друг облик:

Мутрите, подбутвани леко казано от държавната власт завзеха и установиха свой бандидтски ред. Тогава това бяха техните златни 90′ години. Сега отворихме нова страница, защото тези години отминаха, а мутрите една по една бяха разстреляни като животни на публични места от собствените си създатели. Техните съдби бяха предрешени още от деня, в който забогатяха до деня в който не умряха като псета. Та, казвам, че отворихме нова страница – уж, нo сега имаме проблем от по-друго естество: политическата класа убива българскяи дух, традиция, морал и ценности. Днес да си идеалист-националист е срамно. Това е защото се втълпява, че родолюбивите идеи са демоде и ненужни. Тъкмо напротив, биха казали те, трябва да приемаме чуждите култури в домовете си и ежедневието си с отворени обиятия. Истъквайки тези проблеми може би ти вече разбра какво искам да се промени и как да изглежда България днес. Да имаме отговорни политици, чиито бащи не са чужденци или комуняги от БКП-то, да честваме подобаващо българските празници, да пазим традициите и познаваме историята си. Страната да не бъде разяждана от корупция, започваща от редовия катаджия и стигаща до министъра на еди кое си. И не на последно място искам децата с талант да бъдат спонсорирани пряко от държавата, за да може те да се развиват, защото кой ще ни наследи? Не са ли те? И не само децата с еди какъв си талант, всяко българско дете заслужава спокойно детство, а не от малко да бъде натоварвано с проблемите по семейния бюджет и прочие.

Има един раздел в математиката, който се занимава с вероятностите. Например по колко различни начина могат шест човека да седнат на една пейка. И си има формули, по които да разберем колко са тези начина всъщност. Аз ще ви задам един не математически въпрос: “По колко начина може България да стъпи на краката си?” Един, два, три, четири…или просто един! Както пише върху сградата на НС – “Обединението прави силата”. Така, че докато българина не се обедини в едно и не насочи десницата си срещу националния враг изобщо не си и представяйте България така, България онака. Или еди кое си да бъде устроено по-добре.

Има един фактор и той е фактора на “лъжливите националисти”, които се стремят да оглавят всяка социална инициатива на истински родолюбиви граждани. Те са първите от които трябва да почнем чистката преди да стигнем до крадливите управленци! Защото те са техни поставени лица, които саботират всяка наша инициатива и поддем. Народа просто е озверен. Когато има мач на националният отбор по футбол, както сега беше срещу отбора на Ейре стадиона може да се напълни с 40.000 фена, които да подкрепят българското и да пеят в един глас с пълни гърла химна. Когато има протест обаче я се съберат две-три хиляди, я не. Това е защото националния имаше надежда да се класира за световното, побеждавайки в тази квалификация, но и 100.000 човека да се съберат на площада най-вероятно е както онази комунистическа свиня се изцепи през 1997 (”май е време да викаме танковете”) да ни разпръстнат с танкове и военна сила…

И между другото “България над всичко”, написано в нета не е от голяма полза! Трябва социална активност и действия по улиците на България, където е пълно с неправди. А кой, ако не родолюбците първи ще подденат народа на борба срещу тях? Не случайно управленците гледат да тъпчат и скриват родолюбците и техните благородни каузи или мероприятия. За да не ги последват още хора.

Автор: “Борба за Силна България“ www.luba4ko.wordpress.com
 
В момента има 11 посетителя в сайта
 © 2009 Български националисти  © 2009 Редизайн РН дизайн